Trädgården

På baksidan av huset ligger trädgården. Här kan du samla alla dina vänner till en trivsam grillkväll eller bara ta det lugnt.

 

Klicka på bilderna så får du veta mer.

HUSET

Huset i Sugar Hill har bottenvåning, mellanvåning och övervåning. Dessutom finns det en källare med utgång mot gården på baksidan. Sovrummen är numrerade så att det ska vara lättare att förstå vad man  har bokat.

Övervåningen

På övervåningen finns det tre sovrum samt två badrum i trapphuset. Ett av sovrummen (rum 1) är lite större och ligger mot gatan. De två andra rummen (rum 2 & 3) är mindre och ligger båda mot gården. För samtliga rum gäller att badrum och toalett finns trapphuset på samma våningsplan.

 

Vill du veta mer om rummen och se större bilder så klicka på någon av bilderna nedan.

 

Mellanvåningen

På mellanvåningen finns det ett stort rum mot gatan (rum 4). Det saknar egen toalett och badrum så man nyttjar de på övervåningen eller bottenvåningen. Mot gården på detta våningsplan ligger även vårt familjerum (rum 5), det har ett stort sovrum samt ett mindre dito, Familjerummet har eget badrum.

 

Klicka på bilderna så får du veta mer.

Bottenvåningen

På bottenvåningen ligger det gemensamma köket. Här får alla som vill ägna sig åt allsköns kokkonst. På detta våningsplan ligger också ett vardagsrum med matrum samt ett stort badrum. När vi inte är här själva är det bara att kasta sig i soffan efter en lång dag eller krypa ner i ett varmt bad.

 

Klicka på bilderna så får du veta mer.