Kika in på vår facebooksida

Där kan du läsa om vad som händer just nu

 

Praktiskt att veta om huset

Om du tycker huset ser trevligt ut och står i begrepp att boka finns det säkert en hel del du undrar över. Här nedan hittar du svaret på de vanligaste frågorna. Har du andra kan du skriva en rad i vårt bokningsformulär så återkommer vi med svar efter bästa förmåga.

 

Sängkläder, tvätt etc

Vi står för sängkläder och handdukar men du måste bädda själv och sedan riva sängarna och lägga sängkläderna i tvättkorgen innan du åker.

 

Internet

Givetvis finns det internet i huset. Koder etc kommer med informationsbrevet du får i samband med bokningen.

 

Kök och vardagsrum

Alla som bor i huset delar på vårt gemensamma kök. Där finns en rejäl spis, Mikro, kaffebryggare och diskmaskin. Kyl och frys finns det givetvis också men det är viktigt att alla slänger det som är kvar när det är dags för hemfärd.

 

Frukosten kan du äta i köket eller vardagsrummet. Det finns gott om plats för alla.

 

Gården

Vår innergård når du från källaren. Där finns ett stort bord och tillgång till en rejäl grill att låna. Viktigt bara att ni ställer in den på kvällen.

 

Luftkonditionering

Det finns luftkonditionering i kök & vardagsrum samt i de tre stora rummen. De två mindre sovrummen har takfläktar.

 

Mataffärer

KeyFood är en tämligen välsorterad mataffär på 3550 Broadway, dvs ett par minuters promenad bort. Vill du lyxa till det finns en rejält välsorterad affär vid namn Fairway nere på 2328 12th Ave // W 132nd St. Ta med vår rullvagn om du ska traska dit.

 

Saker att låna

Vi har en cykel som står i källaren. Den är bara att låna. Under våren kommer vi troligen komplettera med ett par till. Manhattan är väldigt trevligt att cykla på.

 

Efter dagens utflykter kanske du vill visa alla fina bilder du tagit. Då finns det en projektor och duk att låna.

 

I vårt bibliotek finns det gott om böcker, bland annat flera om Harlem. Läs dem gärna.